From the Blog

Ud med cigaretter ind med e cigaretter

Sport og friluftsliv

En beskrivelse af e cigaretter og damp cigaretter

Når man hører ord som damp cigaret og el cigaret, ved man godt hvad det, men for få år siden var der ingen som vidste hvad disse 2 ting var. En damp cigaret er et meget enkelt stykke mekanik, som fungere som en normal cigaret, man siger at den dæmper rygetrangen. en el cigaret har samme formål, det kan også kaldes en el cigaret. Man kan få en masse forskellige ting til sin e cigaret, men den man mener er den smarteste, er et cover til din smartphone. Det virker meget simpelt, det fungere som en varmer til din e cigaret, samtidig kan den også have et ekstra batteri.

Man mener at tobakken, er på vej ud. Tobak er jo egentligt ikke en ny ting, man producerede så meget tobak, dengang der var slaver i den sydlige del af USA, at prisen næsten var halveret, i forhold til hvad den var lidt tid inden kæmpe farme begyndte at producere i overflod, noget af tobakken blev endda smidt ud, da fragtomkostningerne ville blive for dyre. Tobakkens hjemland bruger selv e cigaretter rigtigt meget og er en af de førende lande inden for udvikling.

Man siger at alle kan lide at ryge på en e cigaret, da nærmest alle kan lide de smage som findes, ja man kan nemlig få forskellige smage, på det damp man indånder når man røge på en e cigaret. Man skal bruge en opfylder til nogle af e cigaretterne, den fungere så samtidig også som en opvarmer.

Man har spurgt nogle mennesker, som ryger på e cigaret og de siger at det slet ikke er så ubehageligt, som det lyder, dengang de købte deres troede de også det ville være et problem, med at få den opvarmet, men efter lidt tilvænning siger de at det er meget nemmere end at tænde en normal cigaret, de man skal udenfor før man må ryge. Nogle bruger e cigaretter som et middel, til at trappe ned på deres rygning, eller måske helt stoppe.