From the Blog

Tjen penge på den gamle skrottede bil

Biler og sjov

Hvis man har en skrotbil, som alligevel har måtte lade livet, fordi man har fået en ny, og den simpelthen ikke kan køre mere. Så er der flere ting man kan gøre med den. Man kunne for eksempel aflevere sin skrotbil hos en ophugger og så i stedet få en skrotpræmie for den. Den kan man så bruge på den nye bil, eller noget andet sjovt. For hvis bilen alligevel bare står og er i vejen, så kan man jo lige så godt aflevere den et sted, hvor de ved, hvad de skal gøre med den. Og hvor man samtidig kan få noget for den. Det er da trods alt lidt sjovere, end som hvis den bare stod og forurenede undergrunden.

Ikke godt for miljøet

For det er nemlig ikke godt for den undergrund, som en skrotbil står på. Det kan ikke undgås, at når en gammel bil står i længere tid, så vil den lække forskellige former for væsker. Og det er altså ikke dem alle sammen af disse, som er lige smarte at få ned i undergrunden. Derfor er det også bedre, at man afleverer sin skrotbil et sted, hvor de kan beskytte undergrunden mod sådanne lækager. Derudover kan man genbruge mange af de forskellige reservedele i bilen. Det er blandt andet derfor, at man kan få en skrotpræmie for sin skrotpræmiebil.

Kom af med den allerede i dag

Hvis man har en , og nu tænker, at man godt kunne tænke sig, at komme af med den. Så kan man bare bruge det link, som man finder i denne artikel. Her kommer man nemlig videre til en hjemmeside, hvor man kan læse meget mere omkring, hvordan man kommer af med sin skrotpræmiebil, hvad man kan forvente at få i skrotpræmie. Derudover får man også et indblik i, hvad man kan bruge sådan en gammel brugt bil til. På den måde får man også et overblik over, hvor godt det er for miljøet, at man vælger at aflevere bilen der i stedet for.