Tipa Træemballage, din leveradør af paller og pallerammer

Tipa træemballage er en virksomhed, der sælger brugt træemballage. Brugt træemballage tæller eksempelvis engangspaller, EUR-paller, trækasser, træpaller samt meget meget mere. Tipa har virkelig meget at vælge imellem, når det kommer til brugt træemballage, så der er stor chance for at finde lige netop dét, man har brug for.

Brugte paller er, som tidligere nævnt, blandt andet de velkendte EU-paller. Tipa sælger både brugte men også nye EUR-paller. Alle nye EUR paller er altid varmebehandlet, hvor de brugte kan fåes både som varmebehandlet og som ikke varmebehandlet. Grunden til at EUR paller varmebehandles er, at man gerne vil sikre, de eventuelle skadedyr, insekter og plantesygedomme, der kan være i træet, bliver tilintetgjort. Skal man eksempelvis bruge pallerne til at opbevarer levedsmidler på, er det en streng nødvendighed, at der er 100 % sikkerhed for, at der hverken er skadedyr, plantesygedomme eller insekter i det træ, som udgør pallen. Derudover kan det også bringe total ubalance i et lands økosystem, hvis pallen har plantesygedomme eller har insekter, som ikke normalt er en del af et lands økosystem (set i lyset af, pallen bruges til eksport og derfor kommer rundt i flere forskellige lande.

Pallerammer er også en del af det store varekatalog hos Tipa Træemballage. Ligesom EUR pallerne leverer Tipa Træemballage også sine pallerammer som både varmebehandlede såvel som ikke varmebehandlede. En palleramme har et væld af anvendelsesmuligheder. I erhvervslivet anbringes de typisk ovenpå hinanden med en palle nederst, hvorved de udgør en så udmærket beholder til eksempelvis reserveredele eller andet. Også private anvender pallerammer, og her er formålet typisk som et højbed i haven. Det gode ved pallerammer er, at når man ikke skal bruge dem, kan de foldes sammen, og de fylder dermed ikke ret meget.

Om Tipa Træemballage

Tipa Træemballage er en lille virksomhed, som har godt og vel 8 års erfaring indenfor sit virke. Uanset om man som virksomhed har brug for en kæmpe mængde træemballage, eller om det bare er et par stykker, man skal bruge, ja så står de dytige og kompetente medarbejdere hos Tipa Træemballage altid klar til at hjælpe med rådgivning og sparring.

Tipa Træemballage tager også ansvar for miljøet. Det gør de blandt andet ved, at de har doneret 5000 kr. til Danmarks Naturfredningsforening.

About the author