Tag til åbent hus og find ud af, om fagskole er noget for dig

Hvis du ikke har planlagt, hvad du skal det næste år og overvejer, om fagskole kunne være noget for dig, så kan du med fordel tage til åbent hus på en af Danmarks mest populære fagskole. Den omtalte skole er en fri fagskole, hvor du har mulighed for at vælge imellem en masse forskellige fag. Der er blandt andet mulighed for at vælge fag som gastronomi, design, gamedesign og meget mere. Der er fag for enhver smag. Hvis du gerne vil læse mere om de forskellige fag, så klik dig ind på hjemmesiden Fagskole.nu og læs mere.

Tag 10. klasse med et anderledes fag

Hvis du gerne vil tage 10. klasse på en fri fagskole, så er der mulighed for dette. På skolen er der mulighed for at tage 10.klasse med fokus på dig og det som du er god til. Er du interesseret i gastronomi og madlavning, så er der gode mulighed for at forbedre dine kompetencer inden for dette. Med 10. klasse på fagskole har du naturligvis de obligatoriske fag, men med mulighed for at vælge anderledes fag, som du virkelig brænder for. På linjerne vil du møde andre jævnaldrende med passion for det samme som dig. Igennem linjefagene er der gode muligheder for at du får lov til at udvikle dig og blive endnu bedre til det, som du brænder for og herudover får du mulighed for at udvide dine sociale relationer.

Hør hvad eleverne siger om at gå på skolen

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad eleverne selv siger om at gå på skolen og hvad de har fået ud af et år på skolen, så kan du med fordel klikke dig ind på deres hjemmeside og læse mere. Du kan også lægge vejen forbi til åbent hus. Til åbent hus er der mulighed for at høre mere om, hvad skolen kan tilbyde dig, hvilke fag du kan vælge og der er mulighed for at tale med nuværende elever og lærere om, hvordan det er at gå på skolen.

About the author