From the Blog

Tag på højskole og gør noget for andre

Uncategorized

Hvis man er draget af at rejse rundt i verden, og samtidig også godt kunne tænke sig, at lave noget frivilligt arbejde. Så er der god grund til at kombinere de to ting, og tage på højskole i udlandet. Her kan man nemlig få lov til at tage sit højskoleophold i udlandet, samtidig med, at en del af det, man laver på højskolen er frivilligt arbejde i det land, hvor man befinder sig. Og der er nemlig rigtig meget brug for folk, som gerne vil lave frivilligt arbejde. Og når man så kan få muligheden for at gøre det under disse omstændigheder, så kan man lige så godt slå til og gøre det.

Hvordan fungerer selve opholdet

Kunne man tænke sig, at vide mere omkring, hvordan selve ens højskoleophold kommer til at forløbe, så kan man gå ind på hjemmeside, og finde højskoleopholde kombineret med frivilligt arbejde – Læs mere . Hvis man bruger linket i denne artikel, kommer man direkte videre til hjemmesiden http://www.zanzibar-hojskolen.dk/. Her bliver man tilbudt at komme på højskole i udlandet, nærmere bestemt Zanzibar, hvor man så samtidig også skal lave frivilligt arbejde, mens man er i Zanzibar. Det er en unik mulighed for at gøre noget anderledes, og noget for andre. Samtidig med at man kan være frivillig i afrika, under hvad man kan kalde ordnede forhold.

Bestil din plads allerede nu

Kunne man være fristet til at prøve sådan en omgang, så er det med at være hurtig. Pladserne er begrænset, og det gælder derfor om at være ude i god tid. Har man brug for at vide mere, så kan man som sagt gå ind på hjemmesiden, og finde alle de informationer, man skal bruge. Her kan man også finde kontaktoplysninger på de personer, som man kan spørge for yderligere information. Men der er ikke nogen tvivl om, at hvis man vælger at slå til. Så har man valgt at give sig selv en kæmpe oplevelse for livet.