Smukt og stærkt panelhegn


Panelhegn er en effektiv metode til at sikre dine udendørs arealer. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på Panelhegn, er PIT Hegn et godt sted at starte.

Panelhegn anvendes ofte til udendørs sikring af virksomheder eller arealer, hvor der er behov for ekstra sikkerhed. Denne type hegn er et enkelt og stilrent hegn, som er udført i svejste stålgitre med et stilrent udtryk, som fås i flere farver. Mange kalder det derfor også et gitterhegn eller et stålhegn. Det giver mulighed for at udnytte hegnet til også at give området eller bygningerne et løft i udseendet. Hos PIT Hegn kaldes panelhegn ofte for Strong panel, da det er en kraftig og sikker hegnstype, der oftest anvendes til industrien.

Hegn med lang levetid

Et galvaniseret panelhegn, som støbes i jorden, fås nærmest ikke stærkere. I et land som Danmark, spiller klima, vind og vejr en væsentlig rolle, når det gælder hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid.

PIT Hegn kan levere flere forskellige typer af panelhegn, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende.

Til alle slags panelhegn og andre former for gitterhegn og stålhegn kan der tilføjes porte, låger, skydeporte og forskellig portautomatik. Det gøres stilfuldt med et smukt design der harmonerer med panelhegnets øvrige udseende.

Vælg dit hegn med den bedste samarbejdspartner

PIT Hegn har en viden og erfaring som sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. De har et af Danmarks største lagre, og derfor kan de levere komplette hegn og materialer både hurtigt og til en god pris.

Kig forbi PIT Hegns hjemmeside og se hvad de kan tilbyde dig. Her kan du se de forskellige typer af hegn, og se eksempler på udførte opgaver.

About the author