Skab et moderne hjem i rå newyorker stil


Det er råt. Det er bæredygtigt. Det er dansk møbelfremstilling.

Er du vild med det industrielle look, og med newyorker stilen, er det svært ikke at blive fanget af de rå og enkle retro møbler hos MWide.
Møbler i industrielt design
MWide er en dansk familieejet virksomhed der selv designer størstedelen af virksomhedens møbler, og gør det med hjertet, så det altid har et personligt præg, og består af en god blanding af det maskuline og det feminine.

Specielle ønsker imødekommes

På hjemmesiden kan man se et udvalg af deres møbler, Er der specielle ønsker til design, størrelse og materialer, står de altid klar til at råde og vejlede, for at imødekomme dine ønsker.

Der er ingen tvivl om at industrielle møbler er meget oppe i tiden nu. Det er tidsløst design, minimalistisk, og åbner mulighed for at benytte sig af genbrug i vid udstrækning. Det er altsammen noget der er bæredygtigt og godt for miljøet.

Fra rå plankeborde til fede lamper

Er du på udkig efter et plankebord, finder du dem hos Mwide. Her er der borde i mange forskellige størrelser og materialer. Er det lamper du leder efter, finder du et stort udvalg af unikke lamper i industrielt design.

Måske trænger du til at få skiftet de gamle møbler ud, og gå i en anden retning stilmæssigt. Den rå industrielle stil kan være grundlinjen, og derover kan man så få en masse ideer til at gøre det personligt, så det netop bliver DIN stil. I disse år handler indretning i hjemmet i høj grad om personlighed. De fleste har travlt i deres liv, og når de endelig er hjemme, vil de kunne slappe af os nyde deres hjem. Møblerne og indretningen skal passe til dem vi er, og den industrielle stil, newyorker stilen er blot én af de mange stilarter vi kan indrette vores hjem efter. Mwide er bestemt et besøg værd, hvis man er til den rå stil i sit hjem.

About the author