From the Blog

Skab bedre arbejdsmiljø med skillevægge

Uncategorized

Skillevæg til kontor er en smart og professionel løsning til opdeling af arbejdsstationer i kontorlandskaber. Hos Kontorzonen fås et bredt udvalg af billige skillevægge, i forskellige størrelser, farver og kvaliteter.

Flytbar skillevæg

Fleksibel indretning

I et stort kontorlandskab, kan det ofte være nyttigt at kunne flytte rundt og lave om, efter behov, og der kan man med stor fordel anvende en flytbar skillevæg. Det er let at ændre på indretningen, f.eks. med en skillevæg på hjul. På den måde kan man lave mobile rum, hvor man kan hurtigt kan lave mødelokaler eller ekstra arbejdsplads.

Skillevægge giver bedre arbejdsmiljø

Med skillevægge på kontoret, forbedrer man akustikken, og giver en mere privat atmosfære. Det er noget de fleste ansatte holder af, og er med til at forbedre arbejdsmiljøet. Støjniveauet reduceres, da skillevæggene afskærmer for larm og støj.

Skillevægge kan også være meget nyttige i butikker, og da skillevægge kan fås i stort udvalg af farver og materialer, er det muligt at finde skillevægge der passer ind i de farver og den stil man har i sin indretning.

Kontorzonen sælger både nye og brugte skillevægge, som opkøbes via bl.a. restsalg, auktioner mv., og videresælges til konkurrencedygtige priser. Hos Kontorzonen er det muligt at bestille via deres hjemmeside, hvor der findes et bredt udvalg af skillevægge og kontormøbler.
Finder du ikke præcis de skillevægge du søger, har du mulighed for at besøge Kontorzonen i deres fysiske butik. Her står personalet står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Kontorzonen har fysisk butik i Albertslund, og her finder du alt hvad du har brug for til din kontorindretning. Butikken har et kæmpeudvalg i den 4000 m2 store butik, og rummer alt fra kontorstole, til skriveborde, arkivskabe og skillevægge.