Sjove stickers til postkassen

Jeg elsker at gå tur forbi parcel hus områderne, her er der nemlig flere og flere der har sat disse sjove stickers til postkassen op, og mange af dem viser ofte hvor mange der er voksne og hvor mange af dem der er børn.
En lille sjov historie fra det virkelige liv, der fortæller at det ikke er lige meget hvor man sætter sine postkasse stickers på postkassen, for en af mine venner havde sat en dame og en lille dreng i den ene side af nøglehullet og så manden på den anden side af nøglehullet. Den lille dreng siger så til sin mor, hvorfor står far helt derovre på den anden side, og ikke ved siden af os?, det er jo som om vi ikke vil kendes ved ham. Så stof til eftertanke når man skal sætte sine stickers på postkassen, og hvad det signalerer ud til andre.
Det er et krav at der er navn på postkassen, og man kan enten selv lave en labels, eller købe navn til postkasse. Samtidig skal der også være et husnummer på boligen.

Det jeg kalder et sjovt navneskilt til postkasse, er sådan en som der er vist på billedet ovenfor, ikke alene opfylder det alle krav, men det viser også tydeligt hvem der bor i huset. Selv hunden er med på. Her kan man så sige at man har sat familien op i rangorden, far, mor, søn, datter og hunden.
Jeg syntes at de er festlige at se på, og jeg er da ked af at jeg ikke kan have sådan en på min postkasse, så lidt misundelig er jeg da. til gengæld har jeg købt postkasse stickers til alle mine børns postkasser, og dem er de glade for. Så man kan også være heldig at få postkasse stickers i indflytningsgave eller bryllupsgave.
Der er rigtig mange sjove postkasse stickers på Smart Stickers hvor jeg fandt dem jeg købte, og jeg er sikker på, at uanset hvilken familien man er, så ville man kunne finde lige den postkasse stickers som passer lige til den familie som man er.

About the author