From the Blog

Server helstegt pattegris til din fest

Sport og friluftsliv

Hvis du i den nærmeste fremtid skal holde en stor fest, så kan du med fordel undersøge mulighederne for at servere helstegt pattegris. Helstegt pattegris er det oplagte valg, hvis man eksempelvis skal holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller andet i haven. Hvis man bestiller grisen, hos det populære madlavningsfirma, så kan man være sikker på, at man får noget rigtig godt og lækkert for pengene. Det foregår på den måde, at der kommer en kok ud til dig 4-5 timer før, at der skal serveres mad. Kokken tænder for grillen og sørger for, at grisen får den tid den skal have. Hver gæst kan selv gå ud til grillen og udpege sig lige det stykke, som vedkommende kunne tænke sig.

Vælg selv tilbehøret

Hvis man klikker sig ind på firmaets hjemmeside, så kan man se alle de forskellige menuer og tilbehør, som man kan vælge imellem. Når man vælger helstegt pattegris, så er der enten mulighed for at vælge all inclusive eller mulighed for at vælge tre forskellige slags tilbehør. Blandt tilbehøret kan man blandt andet vælge bagekartofler, flødekartofler, kartoffelbåde, kartoffel med bacon, majskolber samt meget mere. Udover tilbehør til grisen, så kan man også vælge tre forskellige sauser, som man gerne vil have serveret til grisen og tilbehøret.

Giv dine gæster en god oplevelse

At vælge denne form for mad ud af huset, kan være en rigtig god idé, hvis man ikke vil stå for det hele selv. Firmaet kommer med alt mad, sørger for at sætte det op og rydder op efter sig selv. Ud over, at det er en rigtig god service der ydes, så giver det også en rigtig god stemning til festen samt en rigtig god duft. Når du vælger at bestille mad hos firmaet, så kan du være sikker på, at råvarerne er helt i top og at aftalerne bliver overholdt. Besøg firmaet hjemmeside nu og se deres mange lækre menuer.