Rygning er ikke sundt

Det er almen viden

Det er ikke nogen overraskelse for de fleste at det er usundt at ryge. Der var engang hvor det at ryge blev anset for at være direkte sundt fordi røgen kunne holde alle mulige sygdomme væk, men de tider er vist for længst forbi. I dag ved alle at rygning er noget af det mest usunde man kan foretage sig, men alligevel er der milioner af mennesker der ryger hver eneste dag. De fleste finder på alle mulige argumenter for hvorfor de ryger, det kan være argumenter som “jeg ryger fordi det er hyggeligt”. Men dem der siger det er også dem der står alene udenfor til en fest og ryger i slud og regn, og hvor hyggeligt er det lige? Et andet hyppigt argument er “Jeg ryger efter måltider, fordi så kan jeg meget bedre nyde maden”. Men igen holder argumentet ikke, for hvis man kigger på ens venner der ikke ryger så er der nok ingen tvivl om at de nyder deres mad mindst ligeså meget som rygerne.

Sandheden er helt enkel

Langt de fleste, eller måske alle, ryger af en eneste årsag, nemlig at de er afhængige af nikotinen. Men når man så når til den erkendelse så er der heldigvis hjælp at hente via de mange produkter der erstatter cigaretterne. Desværre er der ikke ret mange af dem der giver det samme som netop cigaretterne. Enten smager de forfærdeligt, ellers virker de for langsomt. Men nu er der kommet en ny mulighed i form af e smoke. E smoke er en elektronisk cigaret der giver mange af de samme oplevelser som man får med en rigtig cigaret, men uden mange af de skadelige effekter disse har.

Fordelene ved e smoke

For det første så undgår man som sagt mange af de skadelige effekter fra cigaretterne, men samtidig så får man mange af fordelene. For modsat nikotin tyggegummi og nikotin plastre, så får man effekten af nikotinen med det samme man tænder sin e smoke og skal dermed ikke vente op til et kvarter på dette. Ligeledes får man ikke halsbrand og ondt i svælget som man gør med de forskellige typer af sprays man kan købe

About the author