Professionel træfældning

Mange faktorer at tage højde for

Der er mange faktorer at tage højde for, når det gælder træfældning. Man skal eksempelvis tage højde for, om træet hælder, kronens størrelse, træets højde, nærliggende bygninger. Man skal også tage højde for, om der er grene ud til siden på træet, som skal saves af inden træet skal fældes, eller om der er meget vind den dag, træet skal fældes. Man kan ikke bare lige sådan fælde et træ.

Den simple fældning af træer

Simpel træfældning kan foretages, hvis træet bare kan fældes og lægges ned, uden at det rammer noget. Hvis man kan lave en simpel træfældning, og har fået styr på vinden samt arealet omkring træet, kan der saves en trekant rundt om træet for at markere, hvor træet kan falde. Men selv i den simple træfældning kan man ikke bare fælde træet lige sådan. Man skal have styr på træet, vinden og arealet.

Avanceret træfældning

Hvis træet ikke kan fældes, der hvor det står nu, så kaldes dette for en avanceret træfældning. Træfældningen er avanceret, fordi man skal skal træet i sektioner (topkapning), så de f.eks. ikke rammer en nærliggende bygning. Måske hælder træet også i en “forkert” retning, som betyder, at man ikke bare lige sådan kan fælde træet.

Professionel træfældning

Da træfældning ikke er lige til, er det vigtigt man får en professionel til at fælde træet. De professionelle ved, hvordan træet skal fælde samt hvilke krav der skal opfyldes, før man må fælde træet. Sikkerheden skal være i top, når det gælder træfældning. Man kan få professionel træfældning af Hegner Træpleje. Hegner Træpleje tilbyder at udføre alt inden for fældning af træer og beskæring af træer i Nordsjælland og København. Hvis man vil have flere informationer omkring træfældning, så klik ind på Hegner Træpleje’s hjemmeside på www.Hegner.dk

About the author