From the Blog

Pift din pastaret op

Sport og friluftsliv

Pift din pastaret nemt op

Pasta med ketchup smager jo godt. Det er nemt og billigt, men det er nok ikke en ret man vil servere for sine gæster. Når man skal servere mad for gæster, kan man sagtens servere pasta og gøre det nemt for sig selv, uden at det skal involvere ketchup. Man kan lave lækkert tilbehør med cherrytomater, olivenolie og hvidløg som pastaen er vendt i. Man behøver heller ikke lave pastaen selv. Men skal det være lidt ekstra lækkert, kan man lave spaghetti af friske lasagneplader. Og hvordan gør man lige det? Lasagnepladerne er ofte foldet sammen når man pakker den ud, og lad den endelig forblive samlet. Her kan man nemlig skære strimler ud og selv vælge hvor bred spaghettien skal være. Tynde eller tykke strimler, det er helt op til dig. Du kan stege lidt bacon, tilføje fløde og æg i en varm gryde. Du vender pastaen i saucen og varmer det hele sammen og vupti, så har du en omgang pasta carbonara.