Optimal vedligeholdlese af dine faciliteters facade

Sørger du for periodisk afrensning, kan du sparer mange penge på vedligeholdelse.

Er din virksomheds facade, dit hjems facade eller andre faciliteter ved at se en smule forfalden ud og trænger den til en opfriskning? Så fortvivl ikke, det behøver ikke medfører de store ekstra økonomiske omkosninger for dig. Du kan anvende en facaderengøring med jævne mellemrum letter du vedligholdelsen af dine facader og de ser ud som nye i mange år endnu! Facadens overflade afgør hvilken faceaderens der skal anvendes.
Ønsker du at få foretaget en facadrengørring, kan du med fordel anvende virksomheden Revidan.dk. Revidan rengøring blev etableret i 2004 og har sidenhen udelukkende beskæftiget sig med rengørringsopgaver af enhvert art, både til private og til erhvervsfolk. Indehaver, Niels Juhl, sørger for at holde sine produkter og arbejdsmetoder ajour, således at hans kunder altid for den bedste resultat ud af fx en facaderengørring.

Hvilke former for facaderens findes der?

Hos Revidan lever man efter overbevisningen om høj kvalitet og stabil indsats er kendtegnede og værdiskabende for deres kunder. Derfor er det vigtigt at levere serviceydelser som man hos virksomheden kan stå indefor.

Man har derfor specialierret sig i følgende fagområder vedr. facaderens:
Facaderens af; betonsfacader, stål / aluminiumsfacader, murstens / teglfacader, rentvandsanlæg / facaderens til glasfacader samt solcellevask.
Ønsker du at af yderligere information vedr. de forskellige facaderens metoder, kan du læse mere på Redians hjemmeside, Revidan.dk.

Sådan passer du ordenligt på dine solceller

Er du blandt de mange 1000 danskere, der har investeret i et solcelleanlæg, har du så overvejet hvorledes du vedligeholder det bedst muligt?
For at dine solceller kan levere den optimale ydelse, kræver det du holder dem rene fra snavs, som tilføres af vind og vejr. Flere former for snavs rammer hver dag dine solceller, og mindsker deres leveringsevne, i større eller mindre grad. Sørg derfor altid for at holde dine solceller rene for fugleklatter, blade og snavs, dette kan gøre ved at anvende en solcellevask.
Intervallet for ofte du skal foretage en solcellevask, afhænger selvsagt af vind og vejr og klimaforhold. Dog skal det tilføjes at Klima- og energiministeriet anbefaler solcellevask mellem 1 og 4 gange årligt.

(Kilde: Revidan.dk)

About the author