From the Blog

Online backup i verdensklasse til dig og din virksomhed!

Sport og friluftsliv


Athena.dk er en dansk virksomhed der tilbyder IT-outsourcing og IT-drift til virksomheder. Athena er grundlagt i 1995, og har derfor 20 års erfaring med professionelle IT-løsninger. Athene er en dansk virksomhed, og har afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Athena leverer kun kvalitets løsninger, og er bestemt eksperter på området. Athena tilbyder en række forskellige IT-løsninger, bla. en online backup service der sikre dig at din virksomheds vigtige oplysninger og dokumenter aldrig bliver væk og altid er tilgængelige!
online backup

Online backup til dig og din virksomhed!

Athena tilbyder online backup til dig og din virksomhed. Du skal ikke længere bekymre dig for at miste forretningsmæssige oplysninger, alle dine oplysninger og dokumenter bliver opbevaret online og du kan derfor altid hente dem hvis uheldet skulle være ude. Ideen med systemet er, at det skal være nemt og sikkert – og det er det! Hvis du køber en online backup løsning hos Athena slipper du for at bekymre dig om det. Tingene bliver ordnet og vedligeholdt af professionelle mennesker, og du skal blot fokusere på arbejdet og ikke på om hvorvidt backuppen fungerer.

Dine data bliver sikkert opbevaret hos Athena!

Når der bliver lavet backup af dine data, er det vigtigt at de er beskyttet og sikre. Derfor bliver de opbevaret i Athenas datacenter der befinder dig under jorden i Odense. Dine data er beskyttet af en halv meter tyk jerndør, og er derfor beskyttet mod brand, vand og jordskælv! Hvis der skulle ske et uheld og dine data bliver væk, vil der derfor altid være mulighed for at hente informationerne igen fra Athenas top sikre datacenter. Hvis uheldet er ude, kan du ved få klik hente dine data hjem igen. Det er nemt og sikkert at købe en online backup løsning hos Athena! Gør det, før det er for sent!