Nyt tag er en tillidssag

Tagfirma på Fyn er eksempelvis Tag-tømrer Søren Sværke. Firmaet har specialiseret sig i at lægge tag på huse og ejendomme, og hvis man gerne vil have en vejviser i forhold til prisen, inden man går i gang med at kigge på de muligheder der er, kan man hurtigt og nemt få beregnet et overslag på hjemmesiden.

Står man og skal have lagt nyt tag på sin ejendom, kan det for nogen være lidt af en jungle. Skal det være tagpap, skal det være tegl, skal det være stål, zinck eller noget helt helt andet? Her kan Tag-tømrer Søren Sværke være behjælpelig med at finde vej i ‘tag-junglen’.

Selv anbefaler firmaet, at man få lagt ståltag. Ståltag er blevet langt mere anvendt over de seneste år, end hvad det hidtil har været, særligt på grund af sine mange fordele. Fordelene for ståltag tæller blandt andet, at det er en forholdsvis prisbillig løsning, når det kommer til tagmateriale såvel som arbejdet med at udføre taglægningen. Ståltag er nemt at arbejde med, og en af grundene til det er, at man som oftets kan lægge det nye ståltag oven på det gamle tag. Man er således ikke nødt til først at få fjernet det gamle for så at få lagt et nyt ovenpå. Det betyder mindre tid og dermed billigere løsning.

Når det kommer til ståltag er der forskellige mærker at vælge imellem. Tag-tømrer Søren Sværke anbefaler Dectra tag, som er et højkvalitetes ståltag. Det kommer i flere forskellige farver og varianter, så man bør ikke snyde sig selv for at tage et dybere kig på, hvad der er af muligheder, når det kommer til Decra Tag. Decra Tag findes for eksempel både i en mat version, men kommer også i en blank version. Så alt efter hvad man synes, passer til ens smag, er der altså noget at vælge imellem. Med Decra Tag er der 30 års garanti på taget!

Man er altid velkommen til at tage kontakt til Tag-tømrer Søren Sværke, hvis man ønsker råd og sparring til sit kommende nye tag. Tag-tømrer Søren Sværke kan både rådgive i forhold til design, valg af materiale samt meget meget mere. Hos Tag-tømrer Søren Sværke får man altid en professionel rådgivning, og hvis man vil have et uforpligtende tilbud på et nyt tag, kan man også få dette. Ståltag er en tillidssag.

About the author