From the Blog

Nyd sommeren med kajakpolo bryggen

Sport og friluftsliv

Kajakpolo bryggen slår igennem

Når det kommer til aktiviteter i københavn, så vil kajakpolo bryggen måske være et godt sted at starte for dig som gerne vil prøve en lidt mere alternativ, og knap så kendt og udøvet form for sport og holdsport. Forestil dig blot en varm sommerdag, hvor du går en tur ned til vandet ved Bryggen i København, og pludselig ser en flok mennesker der kæmper med stave og en bold, svømmende frem og tilbage i kajakker, og egentlig ser ud til at have stablet et utroligt godt venskab på benene, blot igennem denne sportsgren. Det vil da umiddelbart appellere til de fleste mennesker, men så er det også godt at det nemt kan blive en realitet for dig, hvis du blot melder dig til gennem disse events København.

Events København

Der er mange forskellige slags aktiviteter i København, og selvfølgelig handler de ikke alle om kajakroning og kajakpolo, men dette viser også blot hvor stor diversitet og adspredelse der er indenfor disse forskellige former for aktiviteter i København og dens omegn. Der er nemlig meget store og forskelligartede slags initiativer i Københavns indre dele, og det giver lige præcis muligheden for mange nye tilflyttere at kunne udforske dette, og få stablet en vennegruppe på benene forholdsvist hurtigt, netop gennem disse forskellige slags klubber og sportsgrene.

Nyd sommeren i vandet

Dog bør det overvejes at se på de lidt nyere initiativer i Københavns eventforeninger, netop med fokus på bryggens-kajakpolo.dk, som er hjemmesiden for kajakpoloholdet ved Bryggen i København. Der er nemlig stort fokus på mange af de nye og mere alternative former for aktiviteter i København, specielt fordi det sætter et bestemt fokus på de nye alternative grupper der hele tiden bliver skabt i København på grund af den store diversitet.