From the Blog

Mobiltelefonens lette tilgængelighed

Elektronik

Det internetforbrug, som vi danskere har på mobilen, overstiger nu vores forbrug på computeren. Sagt på en anden måde foretrækker vi danskere nu at surfe på mobiltelefonen fremfor på vores computer. Denne udvikling har flere årsager og forklaringer bag sig. Af størst betydning er nok mobiltelefonens lette tilgængelighed. Størstedelen af danskerne har nemlig deres mobiltelefonen liggende lige ved hånden, så den er hurtig og nem at hive frem. En af de største grunde til, at danskernes internetforbrug på mobilen er eksploderet, må naturligvis være de sociale mediers popularitet. Både Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube er tidsrøvere, når vi finder mobilen frem. Gennem de sociale medier kan kontakten nemlig holdes til både familie og venner, ligesom der også er mulighed for at udvide vores eksisterende netværk.

Iphone reparation i Vejle

Men når vi nu bruger vores telefoner så meget, så har vi også brug for at få repareret vores telefoner af og til. Bor du eksempelvis i Vejle, så kan OneRepair anbefales. Søg reparation af Iphone Vejle eller Ipad reparation Vejle, eller Iphone reparation Vejle. OneRepair er en familiedrevet virksomhed, som blev etableret i oktober 2012 i Horsens, og efter en god start fulgte Vejle og Skanderborg trop. I dag har OneRepair 3 veldrevne, flotte og professionelle butikker/værksteder, som alle er placeret i byernes moderne og centrale indkøbscentre.

I alle de år OneRepair har eksisteret, har de forsøgt at blive folks foretrukne reparatør af smartphones og tablets. Og den vision er de godt på vej til at opnå. I erhvervslivet har de over 500 samarbejdspartnere og flere tusinde private kunder har valgt at benytte OneRepair som deres smartphoneværksted i løbet af årene. Som udgangspunkt fokuseres på mærkerne Apple, Samsung og Huawei, da disse mærker udgør majoriteten af danskernes smartphones.