From the Blog

Mangler du en babysitter i københavn?

Sport og friluftsliv

Efterlad dit barn hos en ansvarlig og engageret babysitter

Det er ikke altid lige nemt at finde pasning til sit barn, når man selv skal ud af huset, på arbejde eller andet. Ofte kender man nogle ældre børn i området, men det er ikke altid, at disse børn kan klare længere pasning, overnatning eller andet. Det kræver et vist ansvar at passe andres børn, særligt hvis det er flere gange i ugen.
Hos Mynannydk.nu får man givet en Nanny i købenahvn, der på papiret passer til familien og de behov, der er i forbindelse med pasning af barnet/børnene. Er man ikke tilfreds, kan man naturligvis få tildelt en ny babysitter.

Flere fordele

Det er en god idé at have en fast børnepasser, da dette vil mindske risikoen for misforståelser og forvirring. Barnet vil føle sig mere tryg og vil hurtigere respektere babysitteren, hvis denne kommer i huset som den eneste. Der kan naturligvis opstå situationer, hvor man har brug for en back-up, men som et godt udgangspunkt for et stabilt samarbejde, kan man med en Nanny aftale, hvor mange timer, denne skal afsætte til børnepasning hver uge. Kontrakt, løn osv. foregår via virksomheden i københavn, og man skal som privatperson derfor ikke bekymre sig om regler og andet.

En givende pasning

Der er ikke nogen børn, der tager skade af at blive passet. En babysitter i københavn kender til området og kan f.eks. tage barnet med på ture eller arrangere forskellige lege. Pasningen behøver ikke foregå foran fjernsynet, og det er sundt for barnet at lære at omgås og stole på andre mennesker. En Nanny kan blive som en del af familien og kan give et sundt afbræk til både forældre og børn i en stresset hverdag. De danske forældre har ofte skiftende arbejdstider, og her kan hverdagen ikke hænge sammen uden børnepasning. http://www.mynannydk.nu/nannies/babysitter.