Maguerit smykker

Studentertiden er over os, og hvad mere passende er det, at man giver et smukt smykke til den nyudklækkede studine. Marguerit smykker fik for år tilbage sit comeback til det danske marked, og er den dag i dag stadig et meget populært smykke. Marguerit øreringe såvel som Marguerit halskæde er med sit enkle, dog stadig yndefulde og elegante udtryk, et smykke, der både kan anvendes til festlige stunder, hvor man er trukket i det overdådige tøj fra klædeskabet, såvel som til hverdag, hvor det giver et yndigt udtryk til resten af ens outfit.

Marguerit smykker er fra det danske designhus Georg Jensen, og er som sagt stadig et meget populært smykke. Hos den odenseanske guld- og sølvsmed Perlen, finder man et flot udvalg af de smukke og populære Maguerit smykker fra Georg Jensen Design, og det er både dem i sølv og i guld, som man kan købe hos Perlen i Odense.

Hvis man klikker sig direkte ind på Perlen Odenses flotte udvalg af Maguerit smykker fra Georg Jensen Design, som findes på dette link https://www.perlenodense.dk/smykker/marguerit-smykker.html kan man se, at der i øjeblikket er en masse af Maguerit smykkerne, som er nedsat i pris. Det vil sige, at udover at man kan finde en masse smukke smykker, så finder man dem også til billigere penge.

Mange forbinder nok Maguerit smykkerne med den klassiske hvide maguerit og så med et forgyldt udtryk sammen med. Men kollektionen er siden sin første lancering blevet opdateret, således man udover de klassiske dessiner nu også kan finde andre smykker, der er mere rå og moderne i udtrykket som for eksempel et læderarmbånd, hvorpå der er påsat et vedhæng af en Maguerit. Uanset om man er til den klassiske linje, eller om man er mere til den moderne, så kan man være helt sikker på, at man hos Perlen Odense finder et flot udvalg af de smykke smykker.

About the author