From the Blog

Invester i alternative energiløsninger

Sport og friluftsliv

Invester i alternative energiløsninger

De seneste år er man mere og mere begyndt at tænke over de valg, man træffer når det gælder energi. Flere og flere investerer i alternative (mere miljøvenlige energiløsninger). Det er vigtigt at man bruger miljøvenlige energiløsninger, hvis man vil sørge for at der er plads til mennesker på kloden i mange flere år. Hvis vi ikke skal ende med at forurene kloden helt, skal man fokusere på at træffe bedre beslutninger, når det gælder energiløsninger. Vedvarende, grønne og/eller miljøvenlige energiløsninger er en fællesbetegnelse for de energiformer, som har ubegrænsede former, tager hensyn til miljøet, og findes i rigelige mængder.

Intelligent løsning med varmepumper

Der findes flere slags miljøvenlige energiløsninger, som man kan vælge imellem. I denne artikel beskrives hvad fordelene er ved at vælge energiløsninger med varmepumper. Der er mange gode grunde til at vælge varmepumpe som en energiløsning til huset. Varmepumper er først og fremmest meget miljøvenlige, hvis man sammenligner denne energiløsning med oliefyr, som er en stor belastning for miljøet og udledningen af CO2. Med en varmepumpe udnyttes solen som en vedvarende energikilde, og giver masser af gratis energi, som varmepumpen kan udnytte. Det betyder også, at man sparer mange penge ved at investere i denne energiløsning.

Forskellige varmepumpe løsninger

Der findes forskellige former for varmepumpe løsninger. Man kan f.eks. få jordvarme, som en energiløsning. Vælger man jordvarme, er det en meget nem løsning som ikke kræver meget vedligehold. Når man vælger jordvarme som energiløsning, skal man købe et jordvarmeanlæg. Anlægget bruger strøm til at omdanne jordvarme til energi, men det er stadig en miljøvenlig opvarmningsform, som giver store besparelser på regningen. Man kan også investere i luft til vand varmepumpe, som er lidt en anderledes energiform. Luft til vand varmepumpe anvendes til både boligopvarmning, køling, og opvarmning af brugsvand. Luft til vand varmepumpe kræver ikke så meget plads; ønsker man ikke at få sin have gravet op er dette en god energiløsning.

Læs om forskellige energiløsninger på www.klimadan.dk