From the Blog

Indret børnenes værelse

Sport og friluftsliv

Et univers af kreativitet og leg

Man kan indrette børnenes værelse på en bestemt måde, for at få mere af det gode gamle leg ind over, frem for at børnene skal lege på iPad’en hele tiden. Børneværelset skal danne gode rammer for leg og aktiviteter, som kan føre til kreativitet. For at børnene skal udvikle sig optimalt, skal der også være plads til leg og kreativitet. Derudover skal børnene også have de rette omgivelser, hvis de skal udfolde sig kreativt.

Skab et sjovere område for lektierne

Hvis børnene skal kunne føle sig motiveret til at lave lektier, skal lektieområdet også indrettes “på en sjovere måde”. Der må gerne være flere farver ind over. Desuden skal man også indrette lektieområdet med godeopbevaringsmuligheder. Området skal være funktionelt, praktisk og sjovt! Så vær kreativ med farver og opbevaringsmuligheder. Det kan gøre en stor forskel for børnenes motivation for at lære.

Skab et sjovt univers

Skab et sjovt univers i børneværelset. Man kan eksempelvis indrette børneværelset efter et bestemt tema. Derfor er det vigtigt, at man finder ud af, hvilke interesser ens barn har. Er barnet særligt glad for dyr, kan man indrette værelset herefter. Man kan fx hænge flotte malerier på væggene eller male selv, og være kreativ på den måde. Der må gerne være mange farver i værelset, da farver ofte forbindes med kreativitet. Det er også vigtigt, at man fokuserer på boligtilbehør som puder og særligt børnetæpper. Hvis temaet er dyr, så kan børnetæppe også have samme facon, og med masser af farver! Børnetæpper skal have glade og friske farver, så de kan være med til at stimulere glæde og kreativitet hos barnet (find nogle flotte, farverige børnetæpper hos Taeppebutikken.dk). Få det maksimale ud af børneværelset, og altid hav farver, kreativitet og funktionalitet i tankerne, når du indretter børneværelset.