From the Blog

Grillsæson

Uncategorized

Foråret er kommet til Danmark, og det betyder for mange, at man finder grillen frem for at tilberede aftensmaden udendørs. Jeg selv synes, det er vildt hyggeligt at grille, og jeg har da også, et par gange, selv stået ved roret (læs grillen) for at tilberede maden. Det skal dog ingen hemmelighed være, at jeg helst lader andre om den del, hvor jeg så gerne tager teten ved borddækning og afrydning samt klargøring og fremstilling af alt tilbehøret. Jeg spiser selv gerne pølser, kylling, okse- og svinekød på grillen, men ved, at man jo også sagtens kan tilberede fisk. Jeg mener ikke, at jeg har spist grillet fisk ret mange gange, måske det blot er et par gange, jeg har prøvet det. Det har formentlig været laks. Jeg kan rigtig godt lide laks, og det er som bekendt en af de fisk, der egner sig som både kold og varm spise. Grill er lækkert, og det er uanset, om man sidder indenfor eller udenfor og spiser.