From the Blog

Gardiner kan være så mange ting

Sport og friluftsliv

Kig dig omkring

I hverdagen er det nok de færreste der tænker ret meget over hvilke gardiner man ser rundt omkring når man besøger private hjem eller kontorer eller andre steder. Men rent faktisk så er der usandsynligt mange forskellige muligheder i dag. Før i tiden var gardiner for det meste noget med to stykker stof der hang på hver side af et vindue og så kunne trækkes sammen på midten og på den måde afskærme for solens lys og/eller nysgerrige blikke ind i stuen. Men sådan er det langt fra i dag.

Teknologi og mode

Formålene med gardiner kan selvfølgelig variere, men de primære er fortsat enten at skabe privatliv eller at afskærme for sollys. Men måderne hvorpå dette kan gøres er blevet mange mange flere og der er dermed meget mere man skal tage stilling til end at vælge hvilken farve og mønster ens nye gardiner skal have. Derfor er det en god idé at starte med at få professionel assistance når man er på udkig efter nye gardiner.

Hvad er formålet

Hvis formålet med gardinerne er at afskærme for sollys er det jo slet ikke sikkert at det er indvendige gardiner der er den optimale løsning, det kan lige så godt være at man skal se på om en markise eller anden form for udvendig løsning! Men for de fleste er det jo en kombination af at man ønsker at sikre sit privatliv og at kunne skærme for sollys og dermed er en indvendig løsning oftest det rigtige. Men det gør bestemt ikke valgmulighederne mindre!

Nogen af mulighederne

Når man skal vælge gardiner er der enormt mange muligheder. Persienner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, foldegardiner, panelgardiner og mange mange flere. Når man så har valgt den rette type, så skal man til at beslutte sig for farver og mønstre og man skal tage stilling til om man vil kunne betjene gardinerne elektrisk eller måske via en app.