Find den rigtige julegave til medarbejderne

Mange virksomheder har den tradition, at de til juletid giver deres medarbejdere en eller anden form for gave. Der findes mange former for firmegaver, man kan give til sine medarbejdere og her handler det jo selvfølgelig om, at finde noget, som de vil blive glade for, og som samtidig er noget de kan bruge. Det kan meget forskelligt hvad man vil med sin firmagave. Men mange virksomheder gør det sådan, at de printer virksomhedens navn på den ting, som man giver medarbejderne, så de kan huske, hvor de har fået den fra. Samtidig er det også en form for “gratis” reklame, fordi virksomheden bliver promoveret, når medarbejderne bruger gaven.

Vælg den rigtige gave

Man kan selvfølelig skalere firmagaver op og ned, så de passer i forhold til, hvad budgettet i virksomheden er, og hvad man føler medarbejderne kan bruge. Det kunne for eksempel være nøgleringe med logo, for at starte i den lidt mere uskyldige ende. Nøgleringe med logo er også noget, man kan dele ud til kunder af virksomheden. Hvis man for eksempel skal på messe, eller andre steder, hvor man er ude og snakke med potentielle kunder, og har brug for, at de husker virksomhedens navn på en eller anden måde.

Noget som man kan bruge i hverdagen

Derudover kan man også finde noget, som medarbejderne kan bruge i deres hverdag. Det kunne for eksempel være USB med tryk. Man mennesker bruger USB i deres hverdag til at flytte dokumenter, billeder og andet fra en enhed til en anden. Og hvorfor så ikke give dem et USB med tryk på. Man kan finde dem, og mange andre firmagaver, hvis man går ind på hjemmesiden Koala.dk. Her kan man i ro og mag sidde og vælge imellem de forskellige produkter, og på den måde finde frem til, hvad man synes kunne passe godt til ens egen virksomhed.

About the author