From the Blog

Farverig, flot og billig tapet til alle hjem

Sport og friluftsliv

Tapet kan skabe nyt liv

Tapet kan være med til at skabe liv i et rum som er begyndt at se kedeligt og trist ud. Med tapet fra bnfarver.dk er der massere af muligheder for at kombinere farverige og flotte løsninger til netop dine behov. Der findes både moderne og retro tapet i mange forskellige mønstre.

Tapet i alle nyancer

Der er i dag et hav af mulighed indenfor tapet. Hos bnfarver.dk finder du et bredt udvalg af tapet og glasvæv, glasfilt og savsmuldstapet. Tapetet kan både have mønstre, striber, og mange forskellige farver som f.eks vil passe godt til et børneværelse. Er man mere til rolige og almindelige bløde farver så kan det også fås. Der er også mulighed for at få den gode gamle savsmuldstapet hvor der lige nu kan spares 18%.

Der er også mulighed for at få lavet et såkaldt “fototapet”. Det kan f.eks være af Superman eller et billede man har af den smukke natur og så kan det laves til tapet.

Hurtig levering og gode priser

Hos bnfarver.dk er der forståelse for at når man har bestilt sine varer så ønsker man hurtig levering og derfor er der levering på 1 til 2 dage så du kan komme hurtigt i gang med at indrettet din bolig. Der er også mulighed for fri fragt når man køber for mere end 500 kr. på bnfarver.dk og deruover er der mulighed for selv at hente varen hos en af bnfarver.dk’s butikker.

Hos bnfarver.dk er der altid gode tilbud på tapet og derfor også gode muligheder for at finde Billig tapet. Selvom man køber flot tapet så behøver det ikke koste en formue.

Andre produkter

BNfarver.dk sælger også indendørs og udendørs maling samt maleværktøj og rengøringsmidler. Så står du og mangler ting til at indrette et nyt værelse eller give et gamle værelse nyt liv så kig forbi bnfarver.dk og se om de ikke har det du står og mangler.