Få foretaget en Erosion test på dine vindturbiner

Vil man vide mere omkring en Erosion test, og hvad den kan gøre for ens produkter. Så kan man læs mere på testandvalidation.com og finde de helt rigtige personer og komme i kontakt med. Der er mange udfordringer når det kommer til vindmøller i dag, og vejret er selvfølgelig en stor faktor. Med diverse Vejr testforsøg, kan man forberede sig bedst mulig på alle mulige former for slags vejr. Det er jo ikke altid, at man nøder lige så monotome og rolige vejrforhold i et land som Danmark eksempelvis.

En af de mere almindelige forhold man kan finde her, er måske lynnedslag. Det kan også forårsage stor skade, hvis det rammer bladene og måske beskadiger overfladen eller ødelægger kommunikationscenteret i den. Det kan i alle tilfælde være en god ide, at sørge for et enkelt lynnedslag i tilfælde af det skulle ske ikke ville gøre den store skade for operationen. Det er en investering værdi, når man har store operationer kørende i andre lande, hvor vejrforholdene som sagt også kan være en del mere ekstreme.

Test for alle tænkelige forhold

Vejret kan komme i mange former, størrelser og så videre, og man bør være forberedt på det værste. I tilfælde af det regner meget, kan det i nogle tilfælde også betyde fare for bladene. Hvis regnen er intens nok, og regner lang tid nok er det også noget, som kan medføre rust, eller i sidste ende bøje vinkler og så videre på bladet, hvilket også kan have endnu større konsekvenser.

Nogle tilfælde er der tale om rust fra sand og salt partikler, som er luftbåren og kan sætte som uden at man lægger mærke til det. Lige pludselig står man med en vindmølle, som ikke er funktionsdygtig og har brug for en reparation. Det kan i sidste ende koste rigtig mange penge, hvis man ikke sørger for at få det testet på forhånd og få lavet de nødvendige ændringer for at kunne operere.

About the author