ERP Supporten

ERP eller ERP system er noget de fleste virksomheder bruger. Måske de ikke kender dette under etiketten ERP-systemer, men kort fortalt er et ERP-system det samme som et økonomissytem eller et regnskabsprogram. Det er altså de systemer som en virksomhed bruger til dels at have orden i økonomien, det vil sige de sender fakturaer ud til kunderne, de holder styr på ind- og udbetalinger og ikke mindst er det som oftets også her, at der laves løn til medarbejderne. Når man taler om ERP, taler man altså om programmer, som holder styr på de ressourcer en virksomhed har; det være sig økonomi, medarbejdere, varer og meget meget mere. Så meget desto mere giver det også langt bedre mening, når man taler ERP, idet ERP står for Enterprise Resource Planning. Enterprise Resource Planning kan oversættes til et ressourceplanlægningssystem, og det er jo netop, hvad medarbejdere, økonomi og varer er. De ER virksomhedens ressourcer.

Der findes et væld af ERP-systemer, men nogle af de mest kendte ERP-systemer er Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV samt Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er sådan, at både Microsoft Dynamics C5, og Microsoft Dynamics NAV nu er samlet under een samlet fane, nemlig den som hedder Microsoft Dynamics 365 Business Central. Den arbejder perfekt sammen med resten af de programmer og apps, der findes i Microsoft 365, og så har det fordelen af, at det er webbaseret, det vil sige, det ikke længere ligger lokalt på en computer, men at man derimod kan tilgå det fra en hvilken som helst pc, så længe den har internetadgang.

Har man brug for hjælp og sparring til disse ERP-systemer, ja så kan ERPsupporten.dk hjælpe. De sidder klar både ved telefonen, men de har også en chatfunktion, således man kan chatte med dem direkte via hjemmesiden. De hjælper både, hvis man har udfordringer med programmerne, men kan også bruges som sparringspartner, hvis man er i tvivl om, hvilket ERP-system, man skal vælge.

About the author