From the Blog

Er hverdagen blevet grå i grå?

Sport og friluftsliv

Er hverdagen gået hen og blevet ren rutine, og føler man, at ugedagene efterhånden er blevet så éns, at det kan være svært at skelne dem fra hinanden? Så bør man sætte sig godt til rette i sofaen og stille og roligt tænke over sit liv, og hvad det er, der kan være med til at ændre det, så man får glæden og begejstringen over de enkelte dage tilbage.
Tit er det ganske få tiltag, der skal til for at ændre på tingenes tilstand. Her behøver man absolut ikke nødvendigvis at skulle på et selvrealiseringskursus eller at rive 1 år ud af kalenderen og rejse jorden rundt på familieorlov eller noget andet bombastisk. Glæden genfindes ofte ved at sørge for, at man har tid til sig selv og det, som man holder af. Det er ikke nogen stor åbenbaring for de fleste af os. Kunsten består i at omsætte ønsker og drømme til virkelighed, og her sætter den begrænsede tid, som den enkelte har til rådighed, som oftest en stopper for dette.

Organisér hverdagen

Her er løsningen ganske enkel, nemlig at planlægge sin hverdag og at organisere den. Det kan ske ved småjusteringer i kalenderen, uddelegering af opgaver i hjemmet, organisering af indkøb, etc. Det er faktisk utroligt, hvad systematik i hverdagen kan have af betydning både aktuelt og fremadrettet. Så, hvorfor ikke bare give det et forsøg?