From the Blog

brug for en fotograf til dit bryllup ?

Sport og friluftsliv

Brylluppet

Når man skal til at planlægge et bryllup kan det være noget så uoverskueligt. Man skal tage stilling til rigtig mange ting, på ikke så lang tid, og alle vil gerne give deres mening med inden man beslutter sig om noget. Men en af de ting man bliver gladest for bagefter er valget af fotograf, Få taget billeder til dit bryllup . Det er fotografens opgave at tag billeder til bryllup, og dermed sørge for at de minder I får denne smukke dag, ikke bliver glemt.

For selvom man tror man godt kan huske det hele, og nyde det hele, så er der mange ting man ikke opdager i sin glædesrus, og derfor er det vigtig med en god fotograf, en fotograf der fanger det oprigtige, autentiske øjeblikke til bryllup. Og det er lige netop det Brian Jensen, fotograf odense, er super god til. I kan se nogle af hans flotte billeder ved at følge linket til hans hjemmeside, blitz77.dk .

Festen

Når der skal aftales noget om hvordan og hvorledes det skal være med fotografen, kan det varmt anbefales at have fotografen med til selve bryllupsfesten. For har kommer det hele til at gå meget hurtigt. Man bliver overvældet af indtryk og følelser. Derfor er det ikke sikkert at man lige opfanger alt hvad der sker, og det skal man heller ikke. Man skal nyde hvert eneste øjeblik, og prøve at slippe tankerne om hvordan alle gæsterne mon har det, for de har det godt.

Foto session

Det er meget normalt at brudeparret efter ceremonien i kirken, tager afsted sammen med fotografen, for at få taget nogle gode bryllupsbilleder på forskellige locations. Det med det i mente, være godt som par at tænke lidt over hvilke steder der passer godt til Jeres personlighed eller om der er nogle steder der har en særlig betydning for Jer. Er man helt på bar bund er det et sikkert valg at blive fotograferet i grønne natur omgivelser, ellers kan en dygtig fotograf som Brian Jensen, blitz77.dk , også godt finde ud af at komme med gode forslag.