Billig støjdæmpning med stil

Billig støjdæmpning med stil

Nu behøver man ikke længere gå på kompromis med design og udtryk i indretningen, hvis man gerne vil have støjdæmpning indendøre. Det er ikke længere et valg i mellem et flot indrettet rum, hvor akustikken er forfærdeligt eller et rum med en god akustik, hvor indretningen til gengæld halter pga. grimme lyddæmpningsløsninger.

Sumopix.com har løsningen på den dårlige akustik, og det er en genial, flot og billig løsning, som både fungerer som lyddæmper og som udsmykning. To fluer med ét smæk. Med deres akustik billeder får man lydabsorberende billeder, der passer perfekt ind i ens indretning. Akustik billeder fungerer, fordi der indeni dem sidder en kraftigt lydabsorberende plade, som man ikke kan se, fordi der uden på den sidder et lærred med et motiv efter eget valg. Lydabsorberende billeder fungerer rigtig godt, og de kan gøre en væsentlig forskel i et rum, hvad angår akustikken.

Når man indretter med akustik billeder, så skal man overveje, hvor stor en procentdel af væggen, som skal dækkes af billederne, før de fungerer optimalt. Det drejer sig normalt om mellem 10%-25% afhængig af, hvor dårlig akustikken er i rummet. Det kan lyde som meget, men når det gøre med flotte billeder, som passer ind i den resterende indretning, vil der ikke være nogen, som tænker over at det er støjdæmpning. De vil blot se flotte billeder på væggen, og som den største fordel, vil de ikke blive stressede eller irriterede over en dårlig akustik og et uudholdeligt lydniveau.

En anden faktor, som bestemt er værd at nævne, omkring akustik billeder er, at de er væsentligt billigere end mange andre lyddæmpningsløsninger. Vil man f.eks. have lyddæmpende lofter, skal man investere rigtig mange penge i forhold til hvis man blot køber akustik billeder her hos sumopix.com.

About the author