From the Blog

Benyt de smarte powered blinds hjemme hos dig selv

Hus og have

Hvor smart ville det ikke være med gardiner, der kan rulle sig selv for, når det lige pludselig bliver for varmt. Selvom det måske lyder en lille smule spacy, så er det faktisk allerede muligt. Klikker du dig ind på hjemmesiden https://www.poweredblinds.dk/ kan du se nærmere på de forskellig muligheder, der byder sig på markedet. Hvor du kan klikke smarte gardiner hjem, der er sat sammen med elektriske systemer, som gør at du kan rulle dem fra og for med en fjernbetjening. Du behøver altså ikke engang at rejse dig op for at gøre det. Så hvorfor ikke bare komme i gang med at kigge nærmere på de forskellige modeller allerede med det samme.

Her kan du ende med at gøre en god handel

En gang imellem skal man jo skifte forskellige dele i hjemmet ud. Og nogen gange kommer til at altså også til de større faste poster, som for eksempel nye gardiner. Det kan måske også være, at man slet ikke har tænkt på muligheden for at få elektriske gardiner. Men når man nu finder ud af muligheden om Powerered Blinds, så kunne det alligevel godt være, at det var så fristende, at man i hvert fald lige bliver nødt til at klikke sig ind, og se hvad der er at vælge imellem.

Smarte systemer der kan kobles sammen

Det smarte ved denne løsning er også, at man kan koble det sammen med nogle af de andre systemer, som man har i hjemmet. Det vil sige, at hvis man bruger andre former for teknologi, så er det altså muligt at koble disse sammen. Derudover kan man også komme til at gøre det nemmere for sig selv, fordi de taler sammen og derfor ikke kræver, at man skal bruge mange forskellige apps, eller installationsprogrammer for at komme i gang. Og så er det jo bare smart, at selvom man ikke er hjemme, eller når det bliver for varmt. Så ruller gardinerne selv for, så man får den temperatur, man gerne vil have.