From the Blog

Batterier kan altid bruges

Sport og friluftsliv

De gamle batterier dør

Batterier eller måske Genopladelige batterier, hvad skal man dog vælge? Det er forholdsvis klart for mange mennesker, at det helt bestemt er billigere i længden at købe de genopladelige batterier, netop fordi at de kan genoplades, og du derfor nærmest aldrig vil være nødt til at tage ud for at købe nye forsyninger hjem på noget tidspunkt. Genopladelige batterier har dog haft meget svært ved at udkonkurere de almindelige batterier, blot fordi størstedelen af batteriforbrugere er for dovne til rent faktisk at tænke på at genoplade disse batterier, og derfor blot køber en ny pakke med hjem når de alligevel skal ud og handle ind til aftensmaden eller lignende.

Et fokus på miljøet

Dog skal der også tænkes andre aspekter ind i dette tiltag, og ikke blot ses på hvordan du kan dovne den på bedste vis. Genopladelige batterier er et produkt der netop genbruger energien, og derfor spares der for mange giftstoffer der ellers ville blive produceret, hvis der nu ikke var noget der hed genopladelige batterier, men alligevel så har konceptet og genopladelige batterier haft svært ved at tage ordentlig fat. Dette skyldes måske at der ikke har været ret meget promovering og information omkring de positive tendenser der kan findes indenfor genopladelige elementer, såsom batterier på trods af at de ikke er særligt store. Det skal ikke gøres for dovenskabens skyld, eller pengenes skyld, men derimod gøres for miljøet og med et fokus på den grønne tilgang der bør tages i øjeblikket.

Tag det rigtige

Med det rigtige valg ved at købe genopladelige batterier, så får du dermed også meget mere for pengene, netop fordi at du ikke skal ud og bruge flere penge igen og igen og igen, men derimod kan genoplade det du har, og samtidig så er det bedre for mlijøet.